divendres, 23 d’octubre del 2020

DINOSAURES: Aportacions pel projecte

Al llarg de la setmana alguns nens i nenes de la classe ens han portat materials relacionats amb els dinosaures: llibres visuals molt i molt macos, dinosaures de joguet que hem mirat, tocat, jugat i compartit.

En aquests llibres hem après que hi han molts dinosaures diferents i que tots tenen diferents noms com les persones. Hem vist el Diplodocus, Velociràptor, Triceràtops, Estegosaurus...

Hem vist que hi ha dinosaures que volen com el Pterodàcti i d'altres que neden, com el Ictiosaure.







Alguns nens i nenes han portat un T-Rex de joquina. Al ser força gran hem pogut parlar de les diferents parts del seu cos. Ara ja sabem què és un dinosaure, quin nom té, que té un cap i una boca molt gran amb unes dents molt afilades, dues potes i dues mans i no té ungles sinó urpes i una cua molt llarga. Va molt ràpid i menja carn, és carnívor.





 Hem escolat el so que fan.

 




 

Sabeu que també ens han portat un esquelet de T-Rex?. Ens ha agradat molt i hem après que l'esquelet dels dinosaures té molts ossos.



També hem conegut l'Estegosaurus.Té punxes al llom, el cap molt petit, camina de quatre potes i menja herba i plantes. És herbívor.
 

 
 
Hem ordenat la seqüència temporal del naixement d'un dinosaure. Hem après  que els dinosaures neixen dels ous i nosaltres de la panxa de la mare.





I també, hem vist una petjada de T-Rex.. Ara sabem que té dues potes amb tres urpes i que nosaltres tenim cinc dits i ungles.  



Mireu que bonic està el nostre racó del projecte. 



Desitgem que us agradi i agrair-vos tota la col·laboració.


1 comentari:

M'AGRADA LA TARDOR