dimecres, 3 de febrer del 2021

PROJECTE DE LA LLUNA

 I tal com vam avançar dimarts van començar les presentacions. Cada vegada tenim més material i cada vegada anem entenent o començant a comprendre una mica més sobre la lluna.


En V. ens ha fet un vídeo per explicar-nos la seva pregunta. Ho explicava genial. També ens ha portat el material que ha fet per fer les explicacions.







L'O. també es h fet l'explicació i ens ha fet una molt bona demostració de com la llum del sol il·luminava una part de la lluna i com la claror del sol es veia des de la terra. 


També ens ha portat unes reflexions que hem penjat a la taula de projecte.


La taula comença a estar tant plena que hem hagut de buscar un altre espai! I no us preocupeu que seguirem habilat tots els espais que necessitem!


L'altre dia la B. ens va portar un material per explicar les fases de la lluna i vam quedar que les dibuixaríem en el nostre mural. 



Amb totes aquestes explicacions hem descobert que la lluna té forma d'esfera i n'hem fet una amb plastilina i ens l'hem endut cap a casa. D'aquesta manera hem treballat la força als dits i a les mans, cosa que constantment estem treballant a grafomotricitat. 




Avui l'E. ens ha presentat la cançó de la lluna i l'hem pogut cantar tots junts perquè molts de nosaltres ja la coneixíem.



I per últim dir que si aquests dies poden anar fent observació de la lluna als vespres o al matí, seria genial perquè després a l'escola en podem parlar. I per cert, entre avui i demà hi haurà mitja lluna, si la poden veure serà genial perquè així demà al matí en podrem parlar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'AGRADA LA TARDOR