dimarts, 1 de juny del 2021

Projecte Coronavirus 25-28 maig



 Per fi anem esbrinant els dubtes que encara tenim. L'O. ens ha portat un MICROSCOPI i per fi hem pogut veure què és. De moment hem vist com és i hem pogut veure què s'hi veu. Hem pogut veure que hi ha diferents tipus de microscopis perquè l'O. ens va portar aquest:




Amb aquest no vam poder mirar perquè té molts anys i no anava però amb el de l'escola si que vam poder veure una marieta i ens vam mirar ferides de les mans i la pell de les mans. 

A l'escola tenim aquest que va endollat a la PDI i el resultat es veu allà.

Aquesta activita del microscopi la vam fer arran d'haver-ne fet una de ben diferent.





Aquesta activitat va venir d'una de ben diferent. Vam pintar les nostres mans en un paper i ens van quedar ben brutes de pintura.

De seguida ens les vàrem rentar, primer amb aigua sola 





I vam veure que de vegades, encara que ens semblessin netes hi quedàvem restes de pintura i que per tant això podria ser coronavirus.

I de seguida tothom, decidia rentar-se-les profundament amb aigua i sabó.


Tot i amb això vam veure que amb el microscopi encara s'hi veien restes, sobretot a les ungles.

A grafo i per aprofitar les mans pintades en els paper ens vam dedicar a fer corovirus petits a les mans.







I pel que fa a les preguntes del projecte ens en quedava una per respondre, que tot i que els grans ens havien explicat, no acabavem d'entendre i ahir l'A. ens ho va demostrar. Durant aquesta setmana prepararem una activitat semblant per poder-ho explicar a les famílies.

I ahir també, una vegada entesa aquesta última pregunta vam decidir com transmetríem tota la informació que hem après. Ho van tenir molt clar de seguida, farem un mural amb una tria de fotos i el penjarem a fora de la classe perquè totes les famílies ho pogueu veure. També hi farem anotacions per entendre les fotos.

I així anirem tancant aquest projecte.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'AGRADA LA TARDOR